Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Jablečno-švestkový "crumble")

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie15 957 kJ /
3 814 kcal
Bílkoviny54,94 g
– z toho živočišné bílkoviny12,46 g
– z toho rostlinné bílkoviny42,48 g
Tuky166,59 g
– nasycené87,69 g
– nenasycené72,51 g
–– mononenasycené54,54 g
–– polynenasycené17,97 g
––– omega 31,10 g
Vláknina43,50 g
Cholesterol 652 mg
Sodík 209 mg
Sůl0,31 g
Sacharidy501,92 g
– cukry303,42 g
––– laktóza4,92 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
240 g 240 g hladké mouky Mouka pšeničná hladká 240 g
80 g 80 g moučkového cukru Cukr bílý 80 g
140 g 140 g másla nebo jiného tuku Máslo kravské 140 g
1 1 vejce Vejce slepičí 70 g
2 lžíce 2 lžíce 12% sladké smetany Smetana kravská sladká 12% 50 ml
2 lžíce 2 lžíce 12% sladké smetany Smetana kravská sladká 12% 50 ml
50 g 50 g krupicového cukru Cukr bílý 50 g
1-3 lžičky 1-3 lžičky skořice - dle chuti Skořice ceylonská 16 g
500 g 500 g švestek Švestky čerstvé 500 g
4 ks 4 ks větších jablek Jablko čerstvé 600 g
1 1 vanilkový cukr Cukr vanilkový
50 g 50 g krupicového cukru - i víc dle potřeby Cukr bílý 50 g
šťáva z 1/2 citronu Šťáva z citrónu
50 g 50 g loupaných mandlí Mandle loupané 50 g

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.