Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Krůtí játra na pepři, hrubozrnné hořčici s uzeným a žampiony)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie13 006 kJ /
3 109 kcal
Bílkoviny172,57 g
– z toho živočišné bílkoviny160,32 g
– z toho rostlinné bílkoviny12,26 g
Tuky245,51 g
– nasycené115,53 g
– nenasycené120,20 g
–– mononenasycené97,80 g
–– polynenasycené22,41 g
––– omega 31,05 g
Vláknina15,04 g
Cholesterol 3,61 g
Sodík 4,82 g
Sůl11,92 g
Sacharidy45,42 g
– cukry5,03 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
700 g 700 g krůtích jater Játra krůtí 700 g
2 2 šalotky Šalotka čerstvá
250 g 250 g uzeného špeku Špek 250 g
250 g 250 g žampionů čerstvých (nebo jedna konzerva) Žampion čerstvý 250 g
2 lžíce 2 lžíce papriky Paprika bílá čerstvá 30 g
1 lžíce 1 lžíce hrubozrnné hořčice Hořčice hrubozrnná 15 g
1 lžička 1 lžička kmínu Kmín 5 g
2-3 lžíce 2-3 lžíce mouky pol. Mouka pšeničná hladká 25 g
2 stroužky 2 stroužky česneku Česnek čerstvý 14 g
olivový olej Olej olivový
sůl Sůl mořská
pepř Pepř černý
1 l 1 l masového vývaru (nebo voda a gelový bujon) Vývar masový 1000 ml

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.