Nutriční hodnoty (Pečená zelenina se sýrovou pěnou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 4 361 kJ / 1 042 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 30,25 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 28,50 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 1,75 g |
| Tuky | 90,35 g |
| – nasycené | 59,07 g |
| – nenasycené | 28,15 g |
| –– mononenasycené | 25,04 g |
| –– polynenasycené | 3,11 g |
| ––– omega 3 | 0,80 g |
| Vláknina | 5,08 g |
| Cholesterol | 310 mg |
| Sodík | 1,22 g |
| Sůl | 3,10 g |
| Sacharidy | 24,50 g |
| – cukry | 21,00 g |
| ––– laktóza | 14,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1/2 1/2 menší dýně hokaido | Dýně Hokkaidó čerstvá | |
| 3-4 3-4 mrkve | Mrkev čerstvá | 175 g |
| 1 1 větší batát | Batáty neloupané | |
| olivový olej | Olej olivový | |
| mořská sůl | Sůl mořská | |
| citronový pepř | Pepř černý | |
| cibulová nať | Cibulka jarní nať čerstvá | |
| 250 ml 250 ml smetany ke šlehání | Smetana kravská sladká 30% | 250 ml |
| 100 g 100 g italského sýra taleggio | Sýr kravský tvrdý 30% | 100 g |