Nutriční hodnoty (Dvojí výpečky s kedlubnovo-celerovým zelím)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 3
| Energie | 204 103 kJ / 48 782 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 2 565,11 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 122,35 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 2 442,76 g |
| Tuky | 760,10 g |
| – nasycené | 228,81 g |
| – nenasycené | 479,76 g |
| –– mononenasycené | 212,20 g |
| –– polynenasycené | 267,56 g |
| ––– omega 3 | 0,88 g |
| Vláknina | 7 318,58 g |
| Cholesterol | 432 mg |
| Sodík | 153,87 g |
| Sůl | 335,50 g |
| Sacharidy | 4 266,72 g |
| – cukry | 2 131,94 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 400 g 400 g vepřového bůčku | Vepřový bok | 400 g |
| 300 g 300 g uzené krkovice (nebo bůčku) | Vepřová krkovice uzená | 300 g |
| 2 2 cibule | Cibule čerstvá | 140 g |
| 6 stroužků 6 stroužků česneku | Česnek čerstvý | 42 g |
| 1-2 lžíce 1-2 lžíce sádla | Sádlo vepřové | 22.5 g |
| kmín | Kmín | |
| mletý pepř | Pepř černý mletý | |
| sladká paprika | Paprika červená sušená | |
| sůl | Sůl mořská | |
| 300 300 celeru | Celer bulva čerstvá | 162000 g |
| 300 g 300 g kedlubny | Kedluben čerstvý | 300 g |
| 120 g 120 g špeku | Špek | 120 g |
| 1 1 větší brambora | Brambor zimní | 50 g |
| 1/2 1/2 pórku | Pórek čerstvý | |
| 1 1 velká cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
| trošku trošku oleje | Olej řepkový | |
| kmín | Kmín | |
| sůl | Sůl mořská | |
| vinný ocet | Ocet vinný bílý | |
| cukr | Cukr bílý |