Nutriční hodnoty (Boženčina podkova)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 16
Energie | 20 479 kJ / 4 895 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 107,10 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 83,10 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 24,00 g |
Tuky | 145,55 g |
– nasycené | 51,50 g |
– nenasycené | 76,83 g |
–– mononenasycené | 57,56 g |
–– polynenasycené | 19,27 g |
––– omega 3 | 2,67 g |
Vláknina | 12,00 g |
Cholesterol | 1,42 g |
Sodík | 1,08 g |
Sůl | 2,62 g |
Sacharidy | 762,30 g |
– cukry | 613,60 g |
––– laktóza | 52,75 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
5 5 vajec | Vejce slepičí | 350 g |
20 dkg 20 dkg polohrubé mouky | Mouka pšeničná polohrubá | 200 g |
20 dkg 20 dkg moučkového cukru | Cukr bílý | 200 g |
1 1 vanilkový cukr | Cukr vanilkový | |
1 lžička 1 lžička prášku do pečiva | Kypřící prášek | 4 g |
2 lžíce 2 lžíce studené vody | Voda | 36 ml |
2 lžíce 2 lžíce oleje | Olej řepkový | 22 ml |
2 lžíce 2 lžíce rumu | Rum | 34 ml |
1 1 Hera máslová chutˇ | Margarín | |
1/4 l 1/4 l mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 250 ml |
25 dkg 25 dkg moučkového cukru | Cukr bílý | 250 g |
2 2 vrchovaté lžíce hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | |
2 2 vanilkové cukry | Cukr vanilkový | |
rumové aroma | Aroma rumové | |
10 dkg 10 dkg čokolády na vaření | Čokoláda hořká 40% | 100 g |
5 dkg 5 dkg tuku | Margarín | 50 g |
2 lžíce 2 lžíce 33% smetany na šlehání | Smetana kravská sladká 30% | 50 ml |
10 dkg 10 dkg sušeného polotučného mléka | Mléko kravské polotučné sušené | 100 g |
4 dkg 4 dkg moučkového cukru | Cukr bílý | 40 g |
1 1 velká lžíce oleje | Olej řepkový | |
potravinářská barva | E154 - Hněď FK ( CI potravinářská hněď 1 ) | |
voda podle potřeby | Voda |