Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Boženčina podkova)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 16

Energie20 479 kJ /
4 895 kcal
Bílkoviny107,10 g
– z toho živočišné bílkoviny83,10 g
– z toho rostlinné bílkoviny24,00 g
Tuky145,55 g
– nasycené51,50 g
– nenasycené76,83 g
–– mononenasycené57,56 g
–– polynenasycené19,27 g
––– omega 32,67 g
Vláknina12,00 g
Cholesterol 1,42 g
Sodík 1,08 g
Sůl2,62 g
Sacharidy762,30 g
– cukry613,60 g
––– laktóza52,75 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
5 5 vajec Vejce slepičí 350 g
20 dkg 20 dkg polohrubé mouky Mouka pšeničná polohrubá 200 g
20 dkg 20 dkg moučkového cukru Cukr bílý 200 g
1 1 vanilkový cukr Cukr vanilkový
1 lžička 1 lžička prášku do pečiva Kypřící prášek 4 g
2 lžíce 2 lžíce studené vody Voda 36 ml
2 lžíce 2 lžíce oleje Olej řepkový 22 ml
2 lžíce 2 lžíce rumu Rum 34 ml
1 1 Hera máslová chutˇ Margarín
1/4 l 1/4 l mléka Mléko kravské polotučné 1,5% 250 ml
25 dkg 25 dkg moučkového cukru Cukr bílý 250 g
2 2 vrchovaté lžíce hladké mouky Mouka pšeničná hladká
2 2 vanilkové cukry Cukr vanilkový
rumové aroma Aroma rumové
10 dkg 10 dkg čokolády na vaření Čokoláda hořká 40% 100 g
5 dkg 5 dkg tuku Margarín 50 g
2 lžíce 2 lžíce 33% smetany na šlehání Smetana kravská sladká 30% 50 ml
10 dkg 10 dkg sušeného polotučného mléka Mléko kravské polotučné sušené 100 g
4 dkg 4 dkg moučkového cukru Cukr bílý 40 g
1 1 velká lžíce oleje Olej řepkový
potravinářská barva E154 - Hněď FK ( CI potravinářská hněď 1 )
voda podle potřeby Voda

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.