Nutriční hodnoty (Špaldové fettuccine se zeleninou a křupavým kuřecím masem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 3
| Energie | 1 371 kJ / 328 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 18,27 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 4,07 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 14,20 g |
| Tuky | 2,23 g |
| – nasycené | 0,86 g |
| – nenasycené | 1,23 g |
| –– mononenasycené | 0,40 g |
| –– polynenasycené | 0,83 g |
| ––– omega 3 | 0,03 g |
| Vláknina | 20,00 g |
| Cholesterol | 2 mg |
| Sodík | 1,76 g |
| Sůl | 4,20 g |
| Sacharidy | 48,63 g |
| – cukry | 21,50 g |
| ––– laktóza | 4,90 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 2 2 kuřecí stehenní řízky bez kůže | Kuřecí stehenní řízky | |
| 150 g 150 g hlávkového zelí | Zelí bílé čerstvé | 150 g |
| 100 g 100 g mrkve | Mrkev čerstvá | 100 g |
| 200 g 200 g sterilovaného hrášku ve sladkoslaném nálevu | Hrášek zelený sterilovaný | 200 g |
| 1 lžička 1 lžička škrobu | Bramborový škrob | 5 g |
| 100 ml 100 ml vývaru | Vývar hovězí | 100 ml |
| 100 ml 100 ml nízkotučného mléka | Mléko kravské odstředěné | 100 ml |
| sůl, pepř | Pepř černý | |
| špaldové těstoviny | Těstoviny pšeničné |