Nutriční hodnoty (Špaldové fettuccine se zeleninou a křupavým kuřecím masem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 3
Energie | 1 371 kJ / 328 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 18,27 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 4,07 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 14,20 g |
Tuky | 2,23 g |
– nasycené | 0,86 g |
– nenasycené | 1,23 g |
–– mononenasycené | 0,40 g |
–– polynenasycené | 0,83 g |
––– omega 3 | 0,03 g |
Vláknina | 20,00 g |
Cholesterol | 2 mg |
Sodík | 1,76 g |
Sůl | 4,20 g |
Sacharidy | 48,63 g |
– cukry | 21,50 g |
––– laktóza | 4,90 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
2 2 kuřecí stehenní řízky bez kůže | Kuřecí stehenní řízky | |
150 g 150 g hlávkového zelí | Zelí bílé čerstvé | 150 g |
100 g 100 g mrkve | Mrkev čerstvá | 100 g |
200 g 200 g sterilovaného hrášku ve sladkoslaném nálevu | Hrášek zelený sterilovaný | 200 g |
1 lžička 1 lžička škrobu | Bramborový škrob | 5 g |
100 ml 100 ml vývaru | Vývar hovězí | 100 ml |
100 ml 100 ml nízkotučného mléka | Mléko kravské odstředěné | 100 ml |
sůl, pepř | Pepř černý | |
špaldové těstoviny | Těstoviny pšeničné |