Nutriční hodnoty (Dušené hlávkové zelí - maďarské)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 1 567 kJ / 374 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 15,53 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 15,53 g |
| Tuky | 5,27 g |
| – nasycené | 0,89 g |
| – nenasycené | 4,17 g |
| –– mononenasycené | 2,46 g |
| –– polynenasycené | 1,70 g |
| ––– omega 3 | 0,00 g |
| Vláknina | 33,75 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 137 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 50,55 g |
| – cukry | 20,20 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 800 g 800 g zelí červeného nebo bílého | Zelí bílé čerstvé | 800 g |
| 2-2,5 2-2,5 velkých PL krystalového cukru | Cukr bílý | |
| 4-5 4-5 velkých PL oleje (ne olivového) nebo sádla | Olej řepkový | |
| 1 1 velká cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
| 3-4 ČL 3-4 ČL kmínu | Kmín | 35 g |
| 2,5 2,5 PL lžíce octa | Ocet lihový | |
| sůl podle chuti | Sůl mořská |