Nutriční hodnoty (Treska se smetanovým přelivem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
| Energie | 2 822 kJ / 675 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 68,70 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 59,60 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 9,10 g |
| Tuky | 24,12 g |
| – nasycené | 14,89 g |
| – nenasycené | 7,73 g |
| –– mononenasycené | 6,30 g |
| –– polynenasycené | 1,43 g |
| ––– omega 3 | 0,50 g |
| Vláknina | 18,70 g |
| Cholesterol | 252 mg |
| Sodík | 307 mg |
| Sůl | 0,68 g |
| Sacharidy | 42,10 g |
| – cukry | 10,50 g |
| ––– laktóza | 7,60 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| cca 300 g 300 g filetu z tresky tmavé | Treska filet | 300 g |
| sůl | Sůl mořská | |
| mletý pepř | Pepř černý mletý | |
| máslo | Máslo kravské | |
| 100 g 100 g krémových či bílých žampionů | Žampion čerstvý | 100 g |
| 5 - 6 5 - 6 sušených rajčat | Dužina červeného rajčete sušená | |
| 1 - 2 1 - 2 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 105 g |
| 200 g 200 g zakysané smetany | Smetana kravská zakysaná 12% | 200 ml |