Nutriční hodnoty (Treska se smetanovým přelivem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
Energie | 2 822 kJ / 675 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 68,70 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 59,60 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 9,10 g |
Tuky | 24,12 g |
– nasycené | 14,89 g |
– nenasycené | 7,73 g |
–– mononenasycené | 6,30 g |
–– polynenasycené | 1,43 g |
––– omega 3 | 0,50 g |
Vláknina | 18,70 g |
Cholesterol | 252 mg |
Sodík | 307 mg |
Sůl | 0,68 g |
Sacharidy | 42,10 g |
– cukry | 10,50 g |
––– laktóza | 7,60 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
cca 300 g 300 g filetu z tresky tmavé | Treska filet | 300 g |
sůl | Sůl mořská | |
mletý pepř | Pepř černý mletý | |
máslo | Máslo kravské | |
100 g 100 g krémových či bílých žampionů | Žampion čerstvý | 100 g |
5 - 6 5 - 6 sušených rajčat | Dužina červeného rajčete sušená | |
1 - 2 1 - 2 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 105 g |
200 g 200 g zakysané smetany | Smetana kravská zakysaná 12% | 200 ml |