Nutriční hodnoty (Zapečené bagetky se žampionovou směsí)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
| Energie | 2 174 kJ / 520 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 34,87 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 34,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 0,87 g |
| Tuky | 38,13 g |
| – nasycené | 12,01 g |
| – nenasycené | 24,22 g |
| –– mononenasycené | 11,30 g |
| –– polynenasycené | 12,92 g |
| ––– omega 3 | 0,33 g |
| Vláknina | 0,98 g |
| Cholesterol | 127 mg |
| Sodík | 1,55 g |
| Sůl | 3,80 g |
| Sacharidy | 9,16 g |
| – cukry | 5,99 g |
| ––– laktóza | 5,85 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 4-5 4-5 větších žampionů | Žampion čerstvý | |
| 80-100 g 80-100 g sýru (Gouda, Eidam) | Sýr kravský tvrdý 30% | 90 g |
| 50-60 g 50-60 g salámu (např. vysočiny) nebo šunky | Polosuchý salám | 55 g |
| 1-2 lžíce 1-2 lžíce majonézy | Majonéza | 22.5 g |
| 1 stroužek 1 stroužek utřeného česneku | Česnek čerstvý | 7 g |
| 1 kousek 1 kousek jarní cibulky | Cibulka jarní čerstvá | |
| 1 špetka 1 špetka chilli (nebo pálivého grilovacího koření) | Chilli paprička sušená | |
| mletý pepř | Pepř černý mletý | |
| sůl | Sůl mořská | |
| petrželka | Petržel nať čerstvá | |
| bageta | Bageta pšeničná |