Nutriční hodnoty (Pikantní bůček s houbami)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 5
Energie | 10 142 kJ / 2 424 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 105,67 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 101,50 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 4,17 g |
Tuky | 213,02 g |
– nasycené | 54,51 g |
– nenasycené | 113,88 g |
–– mononenasycené | 92,43 g |
–– polynenasycené | 21,45 g |
––– omega 3 | 1,21 g |
Vláknina | 8,80 g |
Cholesterol | 322 mg |
Sodík | 1,49 g |
Sůl | 3,25 g |
Sacharidy | 19,00 g |
– cukry | 5,22 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
700 g 700 g bůčku | Vepřový bok | 700 g |
1 hrst 1 hrst sušených hub | Houby sušené směs | |
4-5 4-5 žampionů | Žampion čerstvý | |
3-5 3-5 dlouhých feferonů (beraní rohy) | ||
1 1 velká cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
3 stroužky 3 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 21 g |
1 lžíce 1 lžíce kremžské hořčice | Hořčice kremžská | 15 g |
1 lžíce 1 lžíce dobré sójové omáčky | Sójová omáčka Tamari | 15 ml |
1 lžička 1 lžička mleté papriky | Paprika červená sušená | 1 g |
kousek kousek sádla | Sádlo vepřové | |
1 1 plná lžíce hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | |
vývar (nebo voda) | Vývar masový | |
mletý kmín | Kmín mletý | |
mletý pepř | Pepř černý mletý | |
sůl | Sůl mořská | |
chilli (podle chuti) | Chilli paprička sušená |