Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Wok - pikantní kuřecí nudlová polévka)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie7 671 kJ /
1 833 kcal
Bílkoviny119,55 g
– z toho živočišné bílkoviny89,05 g
– z toho rostlinné bílkoviny30,50 g
Tuky19,75 g
– nasycené8,38 g
– nenasycené10,58 g
–– mononenasycené3,89 g
–– polynenasycené6,69 g
––– omega 31,32 g
Vláknina44,20 g
Cholesterol 223 mg
Sodík 2,53 g
Sůl4,69 g
Sacharidy283,80 g
– cukry26,10 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1 kl 1 kl tamarindové pasty
2 2 červené chilli papričky nakrájené nadrobno Chilli paprička čerstvá
3 3 rozmačkané stroužky česneku Česnek čerstvý 210 g
2 cm 2 cm zázvor Zázvor sušený
2 lžíce 2 lžíce rybí omáčky (nebo sójové Kikkoman) Rybí omáčka 30 ml
1 lžička 1 lžička palmového cukru nebo jemného krystalového cukru Cukr palmový
1,5 litru 1,5 litru kuřecího vývaru Vývar kuřecí 1500 ml
350 g 350 g kuřecích prsíček Kuře prso 350 g
100 g 100 g na zápalky pokrájené mrkve Mrkev čerstvá 100 g
1 1 větší sladká brambora (Baťa) Brambor zimní 50 g
100 g 100 g mladých kukuřice (nebo normalna sladka kukuřice z konzervy) Kukuřice sterilovaná 100 g
čerstvý nasekaný koriandr Koriandr semena
100 g 100 g cherry rajčat Rajčata cherry 100 g
150 g 150 g rýžových nudlí Nudle rýžové 150 g

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.