Nutriční hodnoty (Wok - pikantní kuřecí nudlová polévka)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 7 671 kJ / 1 833 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 119,55 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 89,05 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 30,50 g |
Tuky | 19,75 g |
– nasycené | 8,38 g |
– nenasycené | 10,58 g |
–– mononenasycené | 3,89 g |
–– polynenasycené | 6,69 g |
––– omega 3 | 1,32 g |
Vláknina | 44,20 g |
Cholesterol | 223 mg |
Sodík | 2,53 g |
Sůl | 4,69 g |
Sacharidy | 283,80 g |
– cukry | 26,10 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1 kl 1 kl tamarindové pasty | ||
2 2 červené chilli papričky nakrájené nadrobno | Chilli paprička čerstvá | |
3 3 rozmačkané stroužky česneku | Česnek čerstvý | 210 g |
2 cm 2 cm zázvor | Zázvor sušený | |
2 lžíce 2 lžíce rybí omáčky (nebo sójové Kikkoman) | Rybí omáčka | 30 ml |
1 lžička 1 lžička palmového cukru nebo jemného krystalového cukru | Cukr palmový | |
1,5 litru 1,5 litru kuřecího vývaru | Vývar kuřecí | 1500 ml |
350 g 350 g kuřecích prsíček | Kuře prso | 350 g |
100 g 100 g na zápalky pokrájené mrkve | Mrkev čerstvá | 100 g |
1 1 větší sladká brambora (Baťa) | Brambor zimní | 50 g |
100 g 100 g mladých kukuřice (nebo normalna sladka kukuřice z konzervy) | Kukuřice sterilovaná | 100 g |
čerstvý nasekaný koriandr | Koriandr semena | |
100 g 100 g cherry rajčat | Rajčata cherry | 100 g |
150 g 150 g rýžových nudlí | Nudle rýžové | 150 g |