Nutriční hodnoty (Ořechovo-jablečný dort s polevou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 12 798 kJ / 3 059 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 33,29 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 12,09 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 21,20 g |
Tuky | 145,02 g |
– nasycené | 85,07 g |
– nenasycené | 52,43 g |
–– mononenasycené | 46,14 g |
–– polynenasycené | 6,29 g |
––– omega 3 | 0,60 g |
Vláknina | 13,80 g |
Cholesterol | 1,02 g |
Sodík | 55 mg |
Sůl | 0,10 g |
Sacharidy | 398,24 g |
– cukry | 253,20 g |
––– laktóza | 1,20 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
300 g 300 g strouhaných jablek | Jablko čerstvé | 300 g |
220 g 220 g cukru | Cukr bílý | 220 g |
200 g 200 g polohrubé mouky | Mouka pšeničná polohrubá | 200 g |
150 g 150 g másla | Máslo kravské | 150 g |
prášek do pečiva | Kypřící prášek | |
3 3 žloutky | Vaječný žloutek | 69 g |
( 3 3 bílky) | ||
čokoládová poleva | Čokoládová poleva | |
ořechy | Vlašské ořechy |