Nutriční hodnoty (Salát z červeného zelí s brusinkami)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 2 843 kJ / 680 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 9,70 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 9,70 g |
| Tuky | 2,62 g |
| – nasycené | 0,60 g |
| – nenasycené | 1,51 g |
| –– mononenasycené | 0,21 g |
| –– polynenasycené | 1,30 g |
| ––– omega 3 | 0,07 g |
| Vláknina | 22,60 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 181 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 143,00 g |
| – cukry | 133,83 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 500 g 500 g červeného zelí | Zelí červené čerstvé | 500 g |
| 150 g 150 g brusinkového kompotu | Brusinky zavařené | 150 g |
| 250 g 250 g jablek | Jablko čerstvé | 250 g |
| 70 g 70 g medu | Med nepasterovaný | 70 g |
| citrónová šťáva | Šťáva z citrónu | |
| sůl | Sůl mořská |