Nutriční hodnoty (Voňavé vepřové plátky se žampiony)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 1 234 kJ / 295 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 26,02 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 20,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 6,02 g |
| Tuky | 10,12 g |
| – nasycené | 2,75 g |
| – nenasycené | 7,31 g |
| –– mononenasycené | 4,03 g |
| –– polynenasycené | 3,29 g |
| ––– omega 3 | 0,08 g |
| Vláknina | 12,16 g |
| Cholesterol | 64 mg |
| Sodík | 3,22 g |
| Sůl | 8,00 g |
| Sacharidy | 20,80 g |
| – cukry | 5,68 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 4 plátky 4 plátky krkovičky, kotlety, kýty nebo plece | Vepřová kýta | |
| 150 g 150 g čerstvých žampionů | Žampion čerstvý | 150 g |
| 80 g 80 g sušené schwarzwaldské šunky | Šunka parmská | 80 g |
| 1 1 větší cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
| 2 stroužky 2 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 14 g |
| sůl OPATRNĚ! | Sůl mořská | |
| pepř mletý | Pepř černý mletý | |
| olej | Olej řepkový | |
| 1 lžička 1 lžička solamylu | Bramborový škrob | 5 g |
| bylinky dle vlastní chuti | Petržel nať čerstvá |