Nutriční hodnoty (Dýňová rýže s kuřecím masem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
Energie | 3 975 kJ / 950 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 63,70 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 51,50 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 12,20 g |
Tuky | 23,19 g |
– nasycené | 13,63 g |
– nenasycené | 7,86 g |
–– mononenasycené | 6,49 g |
–– polynenasycené | 1,37 g |
––– omega 3 | 0,57 g |
Vláknina | 7,78 g |
Cholesterol | 173 mg |
Sodík | 226 mg |
Sůl | 0,49 g |
Sacharidy | 117,75 g |
– cukry | 17,45 g |
––– laktóza | 6,65 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
200 g 200 g kuřecího masa | Kuře prso | 200 g |
200 g 200 g očištěné muškátové nebo hokaido dýně | ||
150 g 150 g pórku | Pórek čerstvý | 150 g |
máslo nebo olej | Máslo kravské | |
cca 1 lžička 1 lžička kari koření, dle chuti | Kari | 5 g |
sůl | Sůl mořská | |
bílý pepř | Pepř bílý | |
150-200 ml 150-200 ml smetany na vaření nebo kokosového mléka | Smetana kravská sladká 12% | 175 ml |
cca 120 g 120 g rýže v suchém stavu | Rýže bílá | 120 g |