Nutriční hodnoty (Jablka ve skořicovém těstíčku)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
Energie | 4 274 kJ / 1 021 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 26,96 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 15,06 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 11,90 g |
Tuky | 15,05 g |
– nasycené | 5,00 g |
– nenasycené | 6,81 g |
–– mononenasycené | 4,09 g |
–– polynenasycené | 2,72 g |
––– omega 3 | 0,29 g |
Vláknina | 20,50 g |
Cholesterol | 270 mg |
Sodík | 210 mg |
Sůl | 0,40 g |
Sacharidy | 184,29 g |
– cukry | 119,69 g |
––– laktóza | 9,19 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
8 lžic 8 lžic hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 80 g |
1 1 vejce | Vejce slepičí | 70 g |
2 lžíce 2 lžíce cukr moučka | Cukr bílý | 50 g |
3/4 hrnku 3/4 hrnku mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 187.5 ml |
2 lžičky 2 lžičky mleté skořice (kdo má rád, může dát více) | Skořice ceylonská mletá | 10 g |
4 4 jablka | Jablko čerstvé | 600 g |
olej | Olej řepkový |