Nutriční hodnoty (Jablka ve skořicovém těstíčku)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
| Energie | 4 274 kJ / 1 021 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 26,96 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 15,06 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 11,90 g |
| Tuky | 15,05 g |
| – nasycené | 5,00 g |
| – nenasycené | 6,81 g |
| –– mononenasycené | 4,09 g |
| –– polynenasycené | 2,72 g |
| ––– omega 3 | 0,29 g |
| Vláknina | 20,50 g |
| Cholesterol | 270 mg |
| Sodík | 210 mg |
| Sůl | 0,40 g |
| Sacharidy | 184,29 g |
| – cukry | 119,69 g |
| ––– laktóza | 9,19 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 8 lžic 8 lžic hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 80 g |
| 1 1 vejce | Vejce slepičí | 70 g |
| 2 lžíce 2 lžíce cukr moučka | Cukr bílý | 50 g |
| 3/4 hrnku 3/4 hrnku mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 187.5 ml |
| 2 lžičky 2 lžičky mleté skořice (kdo má rád, může dát více) | Skořice ceylonská mletá | 10 g |
| 4 4 jablka | Jablko čerstvé | 600 g |
| olej | Olej řepkový |