Nutriční hodnoty (Švestkový pudink)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 3
| Energie | 2 466 kJ / 590 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 17,50 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 17,50 g |
| Tuky | 47,50 g |
| – nasycené | 4,50 g |
| – nenasycené | 42,50 g |
| –– mononenasycené | 22,50 g |
| –– polynenasycené | 20,00 g |
| ––– omega 3 | 0,00 g |
| Vláknina | 10,00 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 1 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 18,00 g |
| – cukry | 1,00 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1 1 švestkový kompot (7 dl) | Švestky zavařené | |
| 1 1 citronu | ||
| 4 lžíce 4 lžíce slivovice | Slivovice | |
| ½ l žičky žičky skořice | Skořice ceylonská | |
| 2 2 vanilkové cukry | Cukr vanilkový | |
| želatina (na objem cca 1 l) | Želatina vepřová | |
| 100 g 100 g plátků mandlí | Mandle loupané | 100 g |
| šlehačka | Šlehačka 35% |