Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Celerové zelí)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie2 190 kJ /
523 kcal
Bílkoviny7,76 g
– z toho živočišné bílkoviny3,08 g
– z toho rostlinné bílkoviny4,68 g
Tuky44,43 g
– nasycené21,69 g
– nenasycené22,15 g
–– mononenasycené18,32 g
–– polynenasycené3,83 g
––– omega 30,12 g
Vláknina18,20 g
Cholesterol 35 mg
Sodík 1,03 g
Sůl2,52 g
Sacharidy15,22 g
– cukry8,80 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
50 g 50 g jemně pokrájeného špeku (nebo sádlo či olej) Špek 50 g
1 1 cibule Cibule čerstvá 70 g
200 g 200 g celeru (očištěného) Celer bulva čerstvá 200 g
100 g 100 g řapíkatého celeru Celer řapíkatý 100 g
středně velký brambor Brambor zimní
sůl Sůl mořská
drcený kmín Kmín mletý
cca 2 dl 2 dl vývaru nebo vody Vývar hovězí 200 ml
cukr krupice Cukr bílý
ocet Ocet lihový

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.