Nutriční hodnoty (Celerové zelí)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 2 190 kJ / 523 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 7,76 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 3,08 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 4,68 g |
Tuky | 44,43 g |
– nasycené | 21,69 g |
– nenasycené | 22,15 g |
–– mononenasycené | 18,32 g |
–– polynenasycené | 3,83 g |
––– omega 3 | 0,12 g |
Vláknina | 18,20 g |
Cholesterol | 35 mg |
Sodík | 1,03 g |
Sůl | 2,52 g |
Sacharidy | 15,22 g |
– cukry | 8,80 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
50 g 50 g jemně pokrájeného špeku (nebo sádlo či olej) | Špek | 50 g |
1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
200 g 200 g celeru (očištěného) | Celer bulva čerstvá | 200 g |
100 g 100 g řapíkatého celeru | Celer řapíkatý | 100 g |
středně velký brambor | Brambor zimní | |
sůl | Sůl mořská | |
drcený kmín | Kmín mletý | |
cca 2 dl 2 dl vývaru nebo vody | Vývar hovězí | 200 ml |
cukr krupice | Cukr bílý | |
ocet | Ocet lihový |