Nutriční hodnoty (Celerové zelí)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 2 190 kJ / 523 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 7,76 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 3,08 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 4,68 g |
| Tuky | 44,43 g |
| – nasycené | 21,69 g |
| – nenasycené | 22,15 g |
| –– mononenasycené | 18,32 g |
| –– polynenasycené | 3,83 g |
| ––– omega 3 | 0,12 g |
| Vláknina | 18,20 g |
| Cholesterol | 35 mg |
| Sodík | 1,03 g |
| Sůl | 2,52 g |
| Sacharidy | 15,22 g |
| – cukry | 8,80 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 50 g 50 g jemně pokrájeného špeku (nebo sádlo či olej) | Špek | 50 g |
| 1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
| 200 g 200 g celeru (očištěného) | Celer bulva čerstvá | 200 g |
| 100 g 100 g řapíkatého celeru | Celer řapíkatý | 100 g |
| středně velký brambor | Brambor zimní | |
| sůl | Sůl mořská | |
| drcený kmín | Kmín mletý | |
| cca 2 dl 2 dl vývaru nebo vody | Vývar hovězí | 200 ml |
| cukr krupice | Cukr bílý | |
| ocet | Ocet lihový |