Nutriční hodnoty (Vepřové na rozmarýnu s noky a restovaná zelenina)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
| Energie | 3 204 kJ / 766 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 105,02 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 99,50 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 5,52 g |
| Tuky | 22,56 g |
| – nasycené | 5,38 g |
| – nenasycené | 11,60 g |
| –– mononenasycené | 9,65 g |
| –– polynenasycené | 1,94 g |
| ––– omega 3 | 0,10 g |
| Vláknina | 7,68 g |
| Cholesterol | 325 mg |
| Sodík | 278 mg |
| Sůl | 0,50 g |
| Sacharidy | 31,80 g |
| – cukry | 27,00 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 500 g 500 g vepřového plecka | Vepřová plec | 500 g |
| 3 3 rajčata | Rajče červené čerstvé | 180 g |
| 5 5 žampiónů (na plátky) | Žampion čerstvý | |
| 2 2 červené papriky | Paprika červená čerstvá | 300 g |
| ½ malého rajského protlaku | Protlak rajčatový | |
| olivový olej | Olej olivový | |
| čerstvá petrželka | Petržel nať čerstvá | |
| čerstvý rozmarýn | Rozmarýn čerstvý | |
| černý pepř mletý, sůl | Pepř černý | |
| 1 balení 1 balení na přípravu halušek | Halušky |