Nutriční hodnoty (Vepřové na rozmarýnu s noky a restovaná zelenina)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
Energie | 3 204 kJ / 766 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 105,02 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 99,50 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 5,52 g |
Tuky | 22,56 g |
– nasycené | 5,38 g |
– nenasycené | 11,60 g |
–– mononenasycené | 9,65 g |
–– polynenasycené | 1,94 g |
––– omega 3 | 0,10 g |
Vláknina | 7,68 g |
Cholesterol | 325 mg |
Sodík | 278 mg |
Sůl | 0,50 g |
Sacharidy | 31,80 g |
– cukry | 27,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
500 g 500 g vepřového plecka | Vepřová plec | 500 g |
3 3 rajčata | Rajče červené čerstvé | 180 g |
5 5 žampiónů (na plátky) | Žampion čerstvý | |
2 2 červené papriky | Paprika červená čerstvá | 300 g |
½ malého rajského protlaku | Protlak rajčatový | |
olivový olej | Olej olivový | |
čerstvá petrželka | Petržel nať čerstvá | |
čerstvý rozmarýn | Rozmarýn čerstvý | |
černý pepř mletý, sůl | Pepř černý | |
1 balení 1 balení na přípravu halušek | Halušky |