Nutriční hodnoty (Buřty na černém pivě)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 6
| Energie | 3 003 kJ / 718 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 14,52 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 14,52 g |
| Tuky | 11,70 g |
| – nasycené | 1,03 g |
| – nenasycené | 9,57 g |
| –– mononenasycené | 6,32 g |
| –– polynenasycené | 3,26 g |
| ––– omega 3 | 0,60 g |
| Vláknina | 30,53 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 2,32 g |
| Sůl | 5,57 g |
| Sacharidy | 128,07 g |
| – cukry | 85,31 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 6 6 buřtů | Párek vepřový | |
| 4 4 menší cibule | Cibule čerstvá | 280 g |
| 3 3 šalotky | Šalotka čerstvá | |
| 1 1 paprika | Paprika bílá čerstvá | |
| 6 6 cherry rajčat | Rajčata cherry | 180 g |
| 1 sklenice 1 sklenice černého piva | Pivo tmavé 10ᵒ | |
| 6 lžiček 6 lžiček plnotučné hořčice | Hořčice plnotučná | 30 g |
| 200 ml 200 ml rajčatového protlaku | Protlak rajčatový | 200 g |
| 200 ml 200 ml kečupu | Kečup sladký | 200 ml |
| tymián | Tymián sušený | |
| bazalka | Bazalka čerstvá | |
| sůl a pepř | Pepř černý |