Nutriční hodnoty (Čalamáda ze zelí a paprik)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
| Energie | 20 750 kJ / 4 960 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 54,96 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 54,96 g |
| Tuky | 209,34 g |
| – nasycené | 15,81 g |
| – nenasycené | 184,11 g |
| –– mononenasycené | 128,06 g |
| –– polynenasycené | 56,06 g |
| ––– omega 3 | 16,40 g |
| Vláknina | 89,40 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 40,48 g |
| Sůl | 100,00 g |
| Sacharidy | 671,60 g |
| – cukry | 608,40 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 2,5 kg 2,5 kg bílého zelí | Zelí bílé čerstvé | 2500 g |
| 1 kg 1 kg paprik | Paprika bílá čerstvá | 1000 g |
| 2 2 cibule | Cibule čerstvá | 140 g |
| 2 l 2 l vody | Voda | 2000 ml |
| 500 g 500 g krystalového cukru | Cukr bílý | 500 g |
| 200 ml 200 ml oleje | Olej řepkový | 200 ml |
| 200 ml 200 ml octa | Ocet lihový | 200 ml |
| 1 balíček 1 balíček přípravku Deko | Sůl mořská | 100 g |