Nutriční hodnoty (Zapečený hlávkový salát)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 4 800 kJ / 1 147 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 36,46 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 33,46 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 3,00 g |
| Tuky | 94,88 g |
| – nasycené | 49,72 g |
| – nenasycené | 39,14 g |
| –– mononenasycené | 26,56 g |
| –– polynenasycené | 12,58 g |
| ––– omega 3 | 0,29 g |
| Vláknina | 1,20 g |
| Cholesterol | 911 mg |
| Sodík | 1,59 g |
| Sůl | 3,65 g |
| Sacharidy | 36,27 g |
| – cukry | 14,23 g |
| ––– laktóza | 12,73 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| hlávkový salát | Salát hlávkový čerstvý | |
| 60 g 60 g másla | Máslo kravské | 60 g |
| 3 3 žloutky | Vaječný žloutek | 69 g |
| 150 g 150 g měkkého salámu | Měkký salám | 150 g |
| 2 lžíce 2 lžíce strouhanky | Strouhanka pšeničná | 30 g |
| 2,5 dl 2,5 dl mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 250 ml |
| několik několik bílků na sníh | Vaječný bílek |