Nutriční hodnoty (Brambory zapečené s mletým masem a brokolicí)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 7 327 kJ / 1 751 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 131,87 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 99,46 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 32,41 g |
| Tuky | 81,81 g |
| – nasycené | 42,19 g |
| – nenasycené | 29,48 g |
| –– mononenasycené | 24,80 g |
| –– polynenasycené | 4,68 g |
| ––– omega 3 | 0,51 g |
| Vláknina | 31,95 g |
| Cholesterol | 893 mg |
| Sodík | 941 mg |
| Sůl | 2,02 g |
| Sacharidy | 105,90 g |
| – cukry | 21,55 g |
| ––– laktóza | 5,80 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 500 g 500 g brokolice | Brokolice čerstvá | 500 g |
| 500 g 500 g brambor | Brambor zimní | 500 g |
| 300 g 300 g mletého míchaného masa (vepřové + hovězí) | Vepřová plec | 300 g |
| 3 lžíce 3 lžíce tomatového pyré | Pyré z červených rajčat | 45 g |
| 1 1 šalotka | Šalotka čerstvá | |
| 2 2 vejce (žloutky a bílky zvlášť) | Vejce slepičí | 140 g |
| 100 ml 100 ml smetany ke šlehání | Smetana kravská sladká 30% | 100 ml |
| 80 g 80 g strouhané Goudy | Gouda 45% t. v s. | 80 g |
| bylinková sůl | Sůl bylinková | |
| čerstvě mletý pepř | Pepř černý mletý | |
| olivový olej | Olej olivový |