Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Buchta z podmáslí s jablkem)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie15 691 kJ /
3 750 kcal
Bílkoviny68,53 g
– z toho živočišné bílkoviny19,18 g
– z toho rostlinné bílkoviny49,35 g
Tuky224,33 g
– nasycené20,74 g
– nenasycené184,48 g
–– mononenasycené89,82 g
–– polynenasycené94,66 g
––– omega 320,04 g
Vláknina18,90 g
Cholesterol 279 mg
Sodík 322 mg
Sůl0,21 g
Sacharidy354,83 g
– cukry166,88 g
––– laktóza13,50 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1 hrnek 1 hrnek podmáslí Podmáslí 250 g
1 1 vejce Vejce slepičí 70 g
1/2 hrnku 1/2 hrnku oleje Olej řepkový 125 ml
1 1 nastrouhané jablko Jablko čerstvé 150 g
1 hrnek 1 hrnek hladké mouky Mouka pšeničná hladká 250 g
1/2 hrnku 1/2 hrnku namletých ořechů (dala jsem i kokos) Vlašské ořechy 125 g
1/2 hrnku 1/2 hrnku cukru Cukr bílý 125 g
lžička lžička sody Jedlá soda

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.