Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Ořechová bábovka s višněmi nebo třešněmi)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 1

Energie15 646 kJ /
3 739 kcal
Bílkoviny84,27 g
– z toho živočišné bílkoviny40,72 g
– z toho rostlinné bílkoviny43,55 g
Tuky163,44 g
– nasycené62,44 g
– nenasycené79,71 g
–– mononenasycené35,92 g
–– polynenasycené43,79 g
––– omega 37,23 g
Vláknina15,70 g
Cholesterol 1,29 g
Sodík 605 mg
Sůl2,05 g
Sacharidy475,00 g
– cukry279,20 g
––– laktóza7,50 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
4 4 vejce Vejce slepičí 280 g
240 g 240 g krupicového cukru Cukr bílý 240 g
1 1 vanilkový cukr Cukr vanilkový
250 ml 250 ml smetany ke šlehání Smetana kravská sladká 30% 250 ml
250 g 250 g hladké mouky Mouka pšeničná hladká 250 g
80 g 80 g vlašských ořechů Vlašské ořechy 80 g
1 1 prášek do pečiva Kypřící prášek 12 g
200 g 200 g višní bez pecek z kompotu (nebo třešní) Meruňka zavařená 200 g
trocha trocha hrubé mouky na posypání ovoce Mouka pšeničná hrubá
tuk na vymazání Margarín
hrubá mouka na vysypání Mouka pšeničná hrubá
trocha trocha moučkového cukru Cukr bílý
trocha trocha vanilkového cukru Cukr vanilkový

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.