Nutriční hodnoty (Ječné kroupy s cizrnou a rajčaty)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 3
Energie | 11 079 kJ / 2 648 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 108,58 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 108,58 g |
Tuky | 52,33 g |
– nasycené | 7,57 g |
– nenasycené | 42,66 g |
–– mononenasycené | 24,41 g |
–– polynenasycené | 18,25 g |
––– omega 3 | 0,91 g |
Vláknina | 171,84 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 97 mg |
Sůl | 0,08 g |
Sacharidy | 352,07 g |
– cukry | 49,63 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1 hrnek 1 hrnek ječných zabíjačkových krup (předem vařených) | Kroupy ječné | 250 g |
1 konzerva 1 konzerva 400 g cizrny | Cizrna | 400 g |
1 konzerva 1 konzerva 400 g krájených rajčat | Rajče červené čerstvé | 425 g |
1 kostka 1 kostka zeleninového vývaru Natur (nemusí být) | Vývar zeleninový | 10 ml |
1 1 čerstvá červená paprika | Paprika červená čerstvá | 150 g |
1 lžíce 1 lžíce rajčatového protlaku | Protlak rajčatový | 15 g |
2 lžíce 2 lžíce olivového oleje | Olej olivový | 22 ml |
1 1 červená cibule | Cibule červená čerstvá | 69 g |
3 stroužky 3 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 21 g |
1 lžička 1 lžička římského kmínu | Římský kmín mletý | 7 g |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý | |
hladkolistá petrželka | Petržel nať čerstvá | |
pár lístků lístků čerstvé máty - podle chuti, nemusí být | Máta peprná list čerstvá | |
podle chuti můžeme přidat chilli papričku | Chilli paprička čerstvá |