Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Ječné kroupy s cizrnou a rajčaty)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 3

Energie11 079 kJ /
2 648 kcal
Bílkoviny108,58 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny108,58 g
Tuky52,33 g
– nasycené7,57 g
– nenasycené42,66 g
–– mononenasycené24,41 g
–– polynenasycené18,25 g
––– omega 30,91 g
Vláknina171,84 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 97 mg
Sůl0,08 g
Sacharidy352,07 g
– cukry49,63 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1 hrnek 1 hrnek ječných zabíjačkových krup (předem vařených) Kroupy ječné 250 g
1 konzerva 1 konzerva 400 g cizrny Cizrna 400 g
1 konzerva 1 konzerva 400 g krájených rajčat Rajče červené čerstvé 425 g
1 kostka 1 kostka zeleninového vývaru Natur (nemusí být) Vývar zeleninový 10 ml
1 1 čerstvá červená paprika Paprika červená čerstvá 150 g
1 lžíce 1 lžíce rajčatového protlaku Protlak rajčatový 15 g
2 lžíce 2 lžíce olivového oleje Olej olivový 22 ml
1 1 červená cibule Cibule červená čerstvá 69 g
3 stroužky 3 stroužky česneku Česnek čerstvý 21 g
1 lžička 1 lžička římského kmínu Římský kmín mletý 7 g
sůl Sůl mořská
pepř Pepř černý
hladkolistá petrželka Petržel nať čerstvá
pár lístků lístků čerstvé máty - podle chuti, nemusí být Máta peprná list čerstvá
podle chuti můžeme přidat chilli papričku Chilli paprička čerstvá

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.