Nutriční hodnoty (Jablečný Tarte Tatin – obrácený koláč)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 5 028 kJ / 1 202 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 1,55 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,35 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 1,20 g |
Tuky | 42,04 g |
– nasycené | 26,84 g |
– nenasycené | 14,46 g |
–– mononenasycené | 13,04 g |
–– polynenasycené | 1,42 g |
––– omega 3 | 0,23 g |
Vláknina | 7,80 g |
Cholesterol | 128 mg |
Sodík | 11 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 200,40 g |
– cukry | 198,40 g |
––– laktóza | 0,40 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1 1 listové těsto | Listové těsto | |
2 2 jablka (podle velikosti - použil jsem odrůdu Jangold) | Jablko čerstvé | 300 g |
170 g 170 g cukru krystalu | Cukr bílý | 170 g |
50 g 50 g másla | Máslo kravské | 50 g |
hrst hrst krájených mandlí (můžete opražit) | Mandle neloupané |