Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Jablečný Tarte Tatin – obrácený koláč)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie5 028 kJ /
1 202 kcal
Bílkoviny1,55 g
– z toho živočišné bílkoviny0,35 g
– z toho rostlinné bílkoviny1,20 g
Tuky42,04 g
– nasycené26,84 g
– nenasycené14,46 g
–– mononenasycené13,04 g
–– polynenasycené1,42 g
––– omega 30,23 g
Vláknina7,80 g
Cholesterol 128 mg
Sodík 11 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy200,40 g
– cukry198,40 g
––– laktóza0,40 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1 1 listové těsto Listové těsto
2 2 jablka (podle velikosti - použil jsem odrůdu Jangold) Jablko čerstvé 300 g
170 g 170 g cukru krystalu Cukr bílý 170 g
50 g 50 g másla Máslo kravské 50 g
hrst hrst krájených mandlí (můžete opražit) Mandle neloupané

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.