Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Nejlepší beránek z ořechovo-piškotového těsta)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 1

Energie11 187 kJ /
2 674 kcal
Bílkoviny80,35 g
– z toho živočišné bílkoviny45,95 g
– z toho rostlinné bílkoviny34,40 g
Tuky107,13 g
– nasycené15,49 g
– nenasycené69,75 g
–– mononenasycené19,62 g
–– polynenasycené50,13 g
––– omega 37,81 g
Vláknina10,80 g
Cholesterol 1,30 g
Sodík 569 mg
Sůl1,45 g
Sacharidy341,68 g
– cukry213,18 g
––– laktóza3,68 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
160 g 160 g hladké mouky Mouka pšeničná hladká 160 g
5 5 vajec Vejce slepičí 350 g
200 g 200 g moučkového cukru Cukr bílý 200 g
100 g 100 g mletých vlašských ořechů Vlašské ořechy 100 g
1 lžička 1 lžička kypřicího prášku do pečiva Kypřící prášek 5 g
5 lžic 5 lžic horkého mléka Mléko kravské polotučné 1,5% 75 ml
1 1 vanilkový cukr Cukr vanilkový
citronová kůra (dle chuti) Citronová kúra čerstvá
tuk na vymazání formy Margarín
hrubá mouka na vysypání formy Mouka pšeničná hrubá

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.