Nutriční hodnoty (Vepřová kýta v královské peřince)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 5 213 kJ / 1 246 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 157,56 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 150,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 7,56 g |
Tuky | 46,93 g |
– nasycené | 22,31 g |
– nenasycené | 19,65 g |
–– mononenasycené | 16,91 g |
–– polynenasycené | 2,74 g |
––– omega 3 | 0,15 g |
Vláknina | 22,00 g |
Cholesterol | 320 mg |
Sodík | 2,29 g |
Sůl | 5,50 g |
Sacharidy | 42,10 g |
– cukry | 30,84 g |
––– laktóza | 13,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
500 g 500 g vepřové kýty | Vepřová kýta | 500 g |
200 g 200 g polotvrdého polského 45% Krolewskiho sýra | Sýr kravský tvrdý 30% | 200 g |
1 1 šlehačka 31% | Šlehačka 35% | |
4 4 malé cibule | Cibule čerstvá | 280 g |
130 g 130 g žampionů | Žampion čerstvý | 130 g |
sůl | Sůl mořská | |
worcester | Worcestrová omáčka | |
mletý pepř | Pepř černý mletý | |
mletý kmín | Kmín mletý | |
pár snítek snítek čerstvého tymiánu | Tymián čerstvý | |
pár snítek snítek čerstvého oregana | Oregano čerstvé |