Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Salát s pečenou dýní a tarhoňou)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 1

Energie2 115 kJ /
505 kcal
Bílkoviny10,41 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny10,41 g
Tuky23,08 g
– nasycené2,87 g
– nenasycené19,35 g
–– mononenasycené15,00 g
–– polynenasycené4,35 g
––– omega 30,96 g
Vláknina9,70 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 13 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy59,79 g
– cukry12,88 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
50 g 50 g těstovin - tarhoňa Těstoviny pšeničné 50 g
250 g 250 g dýně hokaido Dýně Hokkaidó čerstvá 250 g
1 lžíce 1 lžíce oleje Olej řepkový 11 ml
sůl Sůl mořská
čerstvě mletý pepř Pepř černý mletý
1 lžíce 1 lžíce olivového oleje Olej olivový 11 ml
0,5 lžíce 0,5 lžíce citronové šťávy Šťáva z citrónu 7.5 ml
1 lžíce 1 lžíce najemno pokrájené červené cibule Cibule červená čerstvá
1 lžička 1 lžička sušeného estragonu Estragon sušený 5 g
1 lžička 1 lžička tekutého medu Med nepasterovaný 5 g
1/2 lžičky 1/2 lžičky mletého zázvoru Zázvor sušený mletý 2.5 g
sušená chilli paprička Chilli paprička sušená
sůl Sůl mořská
polníček Polníček čerstvý
1/4 1/4 avokáda Avokádo čerstvé

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.