Nutriční hodnoty (Salát s pečenou dýní a tarhoňou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
| Energie | 2 115 kJ / 505 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 10,41 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 10,41 g |
| Tuky | 23,08 g |
| – nasycené | 2,87 g |
| – nenasycené | 19,35 g |
| –– mononenasycené | 15,00 g |
| –– polynenasycené | 4,35 g |
| ––– omega 3 | 0,96 g |
| Vláknina | 9,70 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 13 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 59,79 g |
| – cukry | 12,88 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 50 g 50 g těstovin - tarhoňa | Těstoviny pšeničné | 50 g |
| 250 g 250 g dýně hokaido | Dýně Hokkaidó čerstvá | 250 g |
| 1 lžíce 1 lžíce oleje | Olej řepkový | 11 ml |
| sůl | Sůl mořská | |
| čerstvě mletý pepř | Pepř černý mletý | |
| 1 lžíce 1 lžíce olivového oleje | Olej olivový | 11 ml |
| 0,5 lžíce 0,5 lžíce citronové šťávy | Šťáva z citrónu | 7.5 ml |
| 1 lžíce 1 lžíce najemno pokrájené červené cibule | Cibule červená čerstvá | |
| 1 lžička 1 lžička sušeného estragonu | Estragon sušený | 5 g |
| 1 lžička 1 lžička tekutého medu | Med nepasterovaný | 5 g |
| 1/2 lžičky 1/2 lžičky mletého zázvoru | Zázvor sušený mletý | 2.5 g |
| sušená chilli paprička | Chilli paprička sušená | |
| sůl | Sůl mořská | |
| polníček | Polníček čerstvý | |
| 1/4 1/4 avokáda | Avokádo čerstvé |