Nutriční hodnoty (Velikonoční vajíčková pomazánka)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
| Energie | 4 541 kJ / 1 085 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 53,63 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 52,08 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 1,55 g |
| Tuky | 94,36 g |
| – nasycené | 17,02 g |
| – nenasycené | 59,70 g |
| –– mononenasycené | 28,20 g |
| –– polynenasycené | 31,50 g |
| ––– omega 3 | 0,82 g |
| Vláknina | 0,20 g |
| Cholesterol | 1,63 g |
| Sodík | 1,20 g |
| Sůl | 2,76 g |
| Sacharidy | 5,30 g |
| – cukry | 0,00 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 6 6 natvrdo vařených vajec | Vejce slepičí | 420 g |
| 4 lžíce 4 lžíce majonézy | Majonéza | 60 g |
| 1 lžička 1 lžička francouzské hořčice | Hořčice dijonská | 5 g |
| sůl | Sůl mořská | |
| čerstvě namletý pepř | Pepř černý mletý | |
| 2 2 nakládané sladkokyselé okurky | Okurka polní zavařená | |
| 1 hrst 1 hrst čerstvé pažitky | Pažitka čerstvá | |
| 2 2 jarní cibulky | Cibulka jarní čerstvá | |
| 2 2 ředkvičky | Ředkvička čerstvá | |