Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Studená tatarská slepice - salát)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie7 082 kJ /
1 693 kcal
Bílkoviny18,29 g
– z toho živočišné bílkoviny2,10 g
– z toho rostlinné bílkoviny16,19 g
Tuky144,87 g
– nasycené34,89 g
– nenasycené100,85 g
–– mononenasycené42,35 g
–– polynenasycené58,49 g
––– omega 31,64 g
Vláknina27,10 g
Cholesterol 230 mg
Sodík 2,08 g
Sůl5,05 g
Sacharidy70,40 g
– cukry48,60 g
––– laktóza2,50 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1 1 větší slepice Slepice
sůl Sůl mořská
pepř Pepř černý
3 3 cibule Cibule čerstvá 210 g
100 g 100 g majolky Majonéza 100 g
1 dl 1 dl šlehačky Šlehačka 35% 100 ml
250 g 250 g sladkokyselých okurek Okurka polní zavařená 250 g
50 g 50 g mandlí Mandle neloupané 50 g
1 lžíce 1 lžíce hořčice Hořčice plnotučná 15 g
1 1 oloupané vykrájené jablko Jablko čerstvé 150 g
ocet a cukr podle chuti. Cukr bílý

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.