Nutriční hodnoty (Studená tatarská slepice - salát)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 7 082 kJ / 1 693 kcal  | 
|---|---|
| Bílkoviny | 18,29 g | 
| – z toho živočišné bílkoviny | 2,10 g | 
| – z toho rostlinné bílkoviny | 16,19 g | 
| Tuky | 144,87 g | 
| – nasycené | 34,89 g | 
| – nenasycené | 100,85 g | 
| –– mononenasycené | 42,35 g | 
| –– polynenasycené | 58,49 g | 
| ––– omega 3 | 1,64 g | 
| Vláknina | 27,10 g | 
| Cholesterol | 230 mg | 
| Sodík | 2,08 g | 
| Sůl | 5,05 g | 
| Sacharidy | 70,40 g | 
| – cukry | 48,60 g | 
| ––– laktóza | 2,50 g | 
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství | 
|---|---|---|
| 1 1 větší slepice | Slepice | |
| sůl | Sůl mořská | |
| pepř | Pepř černý | |
| 3 3 cibule | Cibule čerstvá | 210 g | 
| 100 g 100 g majolky | Majonéza | 100 g | 
| 1 dl 1 dl šlehačky | Šlehačka 35% | 100 ml | 
| 250 g 250 g sladkokyselých okurek | Okurka polní zavařená | 250 g | 
| 50 g 50 g mandlí | Mandle neloupané | 50 g | 
| 1 lžíce 1 lžíce hořčice | Hořčice plnotučná | 15 g | 
| 1 1 oloupané vykrájené jablko | Jablko čerstvé | 150 g | 
| ocet a cukr podle chuti. | Cukr bílý |