Nutriční hodnoty (Studená tatarská slepice - salát)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 7 082 kJ / 1 693 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 18,29 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 2,10 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 16,19 g |
Tuky | 144,87 g |
– nasycené | 34,89 g |
– nenasycené | 100,85 g |
–– mononenasycené | 42,35 g |
–– polynenasycené | 58,49 g |
––– omega 3 | 1,64 g |
Vláknina | 27,10 g |
Cholesterol | 230 mg |
Sodík | 2,08 g |
Sůl | 5,05 g |
Sacharidy | 70,40 g |
– cukry | 48,60 g |
––– laktóza | 2,50 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1 1 větší slepice | Slepice | |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý | |
3 3 cibule | Cibule čerstvá | 210 g |
100 g 100 g majolky | Majonéza | 100 g |
1 dl 1 dl šlehačky | Šlehačka 35% | 100 ml |
250 g 250 g sladkokyselých okurek | Okurka polní zavařená | 250 g |
50 g 50 g mandlí | Mandle neloupané | 50 g |
1 lžíce 1 lžíce hořčice | Hořčice plnotučná | 15 g |
1 1 oloupané vykrájené jablko | Jablko čerstvé | 150 g |
ocet a cukr podle chuti. | Cukr bílý |