Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Kapustovo-slaninová polévka)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie9 119 kJ /
2 179 kcal
Bílkoviny15,47 g
– z toho živočišné bílkoviny10,15 g
– z toho rostlinné bílkoviny5,32 g
Tuky215,97 g
– nasycené106,15 g
– nenasycené106,80 g
–– mononenasycené91,54 g
–– polynenasycené15,27 g
––– omega 30,32 g
Vláknina10,91 g
Cholesterol 193 mg
Sodík 4,08 g
Sůl10,15 g
Sacharidy39,95 g
– cukry9,88 g
––– laktóza1,90 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
½ kapusty Kapusta hlávková čerstvá
250 g 250 g uzené slaniny Špek 250 g
3 3 brambory Brambor zimní 150 g
1 1 mrkev Mrkev čerstvá 50 g
1 1 cibule Cibule čerstvá 70 g
2 stroužky 2 stroužky česneku Česnek čerstvý 14 g
1 l 1 l zeleninového vývaru, nebo vody se zeleninovým gelovým bujonem
sůl Sůl mořská
bílý pepř Pepř bílý
olej Olej řepkový
50 ml 50 ml smetany Smetana kravská sladká 12% 50 ml

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.