Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Pravá gulášová polévka)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie5 101 kJ /
1 219 kcal
Bílkoviny75,56 g
– z toho živočišné bílkoviny63,42 g
– z toho rostlinné bílkoviny12,14 g
Tuky61,78 g
– nasycené30,44 g
– nenasycené30,03 g
–– mononenasycené22,29 g
–– polynenasycené7,74 g
––– omega 30,47 g
Vláknina15,16 g
Cholesterol 163 mg
Sodík 163 mg
Sůl0,25 g
Sacharidy85,13 g
– cukry16,28 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1 l 1 l vývaru z kostí Vývar masový 1000 ml
250 g 250 g předního hovězího masa Hovězí kýta 250 g
100 g 100 g cibule Cibule čerstvá 100 g
2 stroužky 2 stroužky česneku Česnek čerstvý 14 g
30 g 30 g sádla Sádlo vepřové 30 g
40 g 40 g hladké mouky Mouka pšeničná hladká 40 g
20 g 20 g sádla Sádlo vepřové 20 g
200 g 200 g brambor Brambor zimní 200 g
1 lžíce 1 lžíce mleté sladké papriky Paprika červená sušená 10 g
mletý pepř Pepř černý mletý
majoránka Majoránka sušená
kmín Kmín
petrželová nať Petržel nať čerstvá
sůl Sůl mořská

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.