Nutriční hodnoty (Vepřové výpečky 1)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 3 776 kJ / 902 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 168,00 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 168,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 0,00 g |
| Tuky | 25,60 g |
| – nasycené | 6,16 g |
| – nenasycené | 12,96 g |
| –– mononenasycené | 10,88 g |
| –– polynenasycené | 2,08 g |
| ––– omega 3 | 0,08 g |
| Vláknina | 0,00 g |
| Cholesterol | 320 mg |
| Sodík | 416 mg |
| Sůl | 0,80 g |
| Sacharidy | 0,00 g |
| – cukry | 0,00 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 800 g 800 g vepřového masa | Vepřová kýta | 800 g |
| 1 lžíce 1 lžíce sádla | Sádlo vepřové | 15 g |
| sladká mletá paprika | Paprika červená sušená | |
| sůl | Sůl mořská | |
| pepř mletý | Pepř černý mletý |