Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Olomoucké zapékané brambory - rychlý a jednoduchý recept)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie11 160 kJ /
2 667 kcal
Bílkoviny102,31 g
– z toho živočišné bílkoviny82,31 g
– z toho rostlinné bílkoviny20,00 g
Tuky173,32 g
– nasycené73,15 g
– nenasycené84,88 g
–– mononenasycené71,21 g
–– polynenasycené13,67 g
––– omega 30,52 g
Vláknina22,00 g
Cholesterol 767 mg
Sodík 5,24 g
Sůl12,42 g
Sacharidy163,55 g
– cukry10,00 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1 kg 1 kg brambor Brambor zimní 1000 g
150 g 150 g anglické slaniny Anglická slanina 150 g
300 g 300 g uzené krkovičky Vepřová krkovice uzená 300 g
tvarůžky Tvarůžky
koření (italské, farmářské, grilovací, sůl, pepř) Pepř černý
2 2 vejce Vejce slepičí 140 g
mléko Mléko kravské polotučné 1,5%
sádlo Sádlo vepřové
okurka Okurka salátová čerstvá

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.