Nutriční hodnoty (Olomoucké zapékané brambory - rychlý a jednoduchý recept)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 11 160 kJ / 2 667 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 102,31 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 82,31 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 20,00 g |
| Tuky | 173,32 g |
| – nasycené | 73,15 g |
| – nenasycené | 84,88 g |
| –– mononenasycené | 71,21 g |
| –– polynenasycené | 13,67 g |
| ––– omega 3 | 0,52 g |
| Vláknina | 22,00 g |
| Cholesterol | 767 mg |
| Sodík | 5,24 g |
| Sůl | 12,42 g |
| Sacharidy | 163,55 g |
| – cukry | 10,00 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1 kg 1 kg brambor | Brambor zimní | 1000 g |
| 150 g 150 g anglické slaniny | Anglická slanina | 150 g |
| 300 g 300 g uzené krkovičky | Vepřová krkovice uzená | 300 g |
| tvarůžky | Tvarůžky | |
| koření (italské, farmářské, grilovací, sůl, pepř) | Pepř černý | |
| 2 2 vejce | Vejce slepičí | 140 g |
| mléko | Mléko kravské polotučné 1,5% | |
| sádlo | Sádlo vepřové | |
| okurka | Okurka salátová čerstvá |