Nutriční hodnoty (Olomoucké zapékané brambory - rychlý a jednoduchý recept)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 11 160 kJ / 2 667 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 102,31 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 82,31 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 20,00 g |
Tuky | 173,32 g |
– nasycené | 73,15 g |
– nenasycené | 84,88 g |
–– mononenasycené | 71,21 g |
–– polynenasycené | 13,67 g |
––– omega 3 | 0,52 g |
Vláknina | 22,00 g |
Cholesterol | 767 mg |
Sodík | 5,24 g |
Sůl | 12,42 g |
Sacharidy | 163,55 g |
– cukry | 10,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1 kg 1 kg brambor | Brambor zimní | 1000 g |
150 g 150 g anglické slaniny | Anglická slanina | 150 g |
300 g 300 g uzené krkovičky | Vepřová krkovice uzená | 300 g |
tvarůžky | Tvarůžky | |
koření (italské, farmářské, grilovací, sůl, pepř) | Pepř černý | |
2 2 vejce | Vejce slepičí | 140 g |
mléko | Mléko kravské polotučné 1,5% | |
sádlo | Sádlo vepřové | |
okurka | Okurka salátová čerstvá |