Nutriční hodnoty (Ředkvičková omeleta)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
| Energie | 3 933 kJ / 940 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 42,79 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 40,48 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 2,31 g |
| Tuky | 77,13 g |
| – nasycené | 33,83 g |
| – nenasycené | 35,53 g |
| –– mononenasycené | 29,92 g |
| –– polynenasycené | 5,61 g |
| ––– omega 3 | 0,24 g |
| Vláknina | 9,02 g |
| Cholesterol | 855 mg |
| Sodík | 1,70 g |
| Sůl | 4,19 g |
| Sacharidy | 14,19 g |
| – cukry | 10,83 g |
| ––– laktóza | 2,14 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1 svazek 1 svazek ředkviček | Ředkvička čerstvá | 110 g |
| 3 3 vejce | Vejce slepičí | 210 g |
| 2 lžíce 2 lžíce mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 30 ml |
| 1/2 1/2 hermelínu | Hermelín | 50 g |
| 5-6 5-6 cherry rajčátek | Rajčata cherry | 165 g |
| 50 g 50 g libové slaniny | Špek | 50 g |
| jarní cibulka | Cibulka jarní čerstvá | |
| sůl | Sůl mořská | |
| pepř mletý | Pepř černý mletý | |
| olej (nebo máslo) | Olej řepkový |