Nutriční hodnoty (Vepřové vařené maso v pikantní pastě)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 11 508 kJ / 2 751 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 304,53 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 298,50 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 6,03 g |
| Tuky | 156,52 g |
| – nasycené | 40,23 g |
| – nenasycené | 74,72 g |
| –– mononenasycené | 58,14 g |
| –– polynenasycené | 16,58 g |
| ––– omega 3 | 1,05 g |
| Vláknina | 11,96 g |
| Cholesterol | 720 mg |
| Sodík | 7,43 g |
| Sůl | 18,00 g |
| Sacharidy | 28,80 g |
| – cukry | 5,90 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1,5 kg 1,5 kg vepřového plecka, laloku, krkovičky nebo kýty....kdo co má rád | Vepřová krkovice | 1500 g |
| 4 PL 4 PL sladké červené paprik | Paprika bílá čerstvá | 60 g |
| 2 PL 2 PL Podravky | Kořenící směs sypká | 30 g |
| 1 1 hlava prolisovaného česneku | Česnek čerstvý | 70 g |
| sůl, pepř | Pepř černý | |
| kořenová zelenina do vývaru | Mrkev čerstvá | |
| celý pepř a nové koření do vývar | Nové koření | |
| 1 PL 1 PL feferon pasty | Paprika pálivá |