Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Banketky II.)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 20

Energie11 732 kJ /
2 804 kcal
Bílkoviny70,98 g
– z toho živočišné bílkoviny11,83 g
– z toho rostlinné bílkoviny59,15 g
Tuky109,04 g
– nasycené56,02 g
– nenasycené48,28 g
–– mononenasycené37,06 g
–– polynenasycené11,21 g
––– omega 30,64 g
Vláknina16,68 g
Cholesterol 397 mg
Sodík 105 mg
Sůl0,23 g
Sacharidy376,39 g
– cukry32,62 g
––– laktóza10,20 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
200 g 200 g mléka Mléko kravské polotučné 1,5% 200 ml
20-30 g 20-30 g vody Voda 25 ml
400 g 400 g hladké mouky Mouka pšeničná hladká 400 g
100 g 100 g polohrubé mouky Mouka pšeničná polohrubá 100 g
1 1 žloutek Vaječný žloutek 23 g
50 g 50 g změklého másla Máslo kravské 50 g
50 g 50 g změklého sádla Sádlo vepřové 50 g
1 1 lehce navršená lžička soli (7-8 g) Sůl mořská
1 1 lehce navršená lžička cukru (7-8 g) Cukr bílý
21 g 21 g čerstvého droždí Droždí pekařské lisované 21 g

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.