Nutriční hodnoty (Banketky II.)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 20
| Energie | 11 732 kJ / 2 804 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 70,98 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 11,83 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 59,15 g |
| Tuky | 109,04 g |
| – nasycené | 56,02 g |
| – nenasycené | 48,28 g |
| –– mononenasycené | 37,06 g |
| –– polynenasycené | 11,21 g |
| ––– omega 3 | 0,64 g |
| Vláknina | 16,68 g |
| Cholesterol | 397 mg |
| Sodík | 105 mg |
| Sůl | 0,23 g |
| Sacharidy | 376,39 g |
| – cukry | 32,62 g |
| ––– laktóza | 10,20 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 200 g 200 g mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 200 ml |
| 20-30 g 20-30 g vody | Voda | 25 ml |
| 400 g 400 g hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 400 g |
| 100 g 100 g polohrubé mouky | Mouka pšeničná polohrubá | 100 g |
| 1 1 žloutek | Vaječný žloutek | 23 g |
| 50 g 50 g změklého másla | Máslo kravské | 50 g |
| 50 g 50 g změklého sádla | Sádlo vepřové | 50 g |
| 1 1 lehce navršená lžička soli (7-8 g) | Sůl mořská | |
| 1 1 lehce navršená lžička cukru (7-8 g) | Cukr bílý | |
| 21 g 21 g čerstvého droždí | Droždí pekařské lisované | 21 g |