Nutriční hodnoty (Banketky II.)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 20
Energie | 11 732 kJ / 2 804 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 70,98 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 11,83 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 59,15 g |
Tuky | 109,04 g |
– nasycené | 56,02 g |
– nenasycené | 48,28 g |
–– mononenasycené | 37,06 g |
–– polynenasycené | 11,21 g |
––– omega 3 | 0,64 g |
Vláknina | 16,68 g |
Cholesterol | 397 mg |
Sodík | 105 mg |
Sůl | 0,23 g |
Sacharidy | 376,39 g |
– cukry | 32,62 g |
––– laktóza | 10,20 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
200 g 200 g mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 200 ml |
20-30 g 20-30 g vody | Voda | 25 ml |
400 g 400 g hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 400 g |
100 g 100 g polohrubé mouky | Mouka pšeničná polohrubá | 100 g |
1 1 žloutek | Vaječný žloutek | 23 g |
50 g 50 g změklého másla | Máslo kravské | 50 g |
50 g 50 g změklého sádla | Sádlo vepřové | 50 g |
1 1 lehce navršená lžička soli (7-8 g) | Sůl mořská | |
1 1 lehce navršená lžička cukru (7-8 g) | Cukr bílý | |
21 g 21 g čerstvého droždí | Droždí pekařské lisované | 21 g |