Nutriční hodnoty (Kuře na paprice podle Ondřeje Slaniny)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 9 788 kJ / 2 339 kcal  | 
|---|---|
| Bílkoviny | 343,15 g | 
| – z toho živočišné bílkoviny | 337,15 g | 
| – z toho rostlinné bílkoviny | 6,00 g | 
| Tuky | 84,78 g | 
| – nasycené | 48,88 g | 
| – nenasycené | 31,85 g | 
| –– mononenasycené | 25,17 g | 
| –– polynenasycené | 6,68 g | 
| ––– omega 3 | 3,37 g | 
| Vláknina | 10,02 g | 
| Cholesterol | 970 mg | 
| Sodík | 881 mg | 
| Sůl | 2,16 g | 
| Sacharidy | 48,31 g | 
| – cukry | 20,15 g | 
| ––– laktóza | 8,00 g | 
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství | 
|---|---|---|
| 4 ks 4 ks kuřecích prsou | Kuře prso | 1400 g | 
| 3 lžíce 3 lžíce papriky | Paprika bílá čerstvá | 45 g | 
| 2 2 větší cibule | Cibule čerstvá | 140 g | 
| 3 lžíce 3 lžíce hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 30 g | 
| 1 litr 1 litr kuřecího vývaru | Vývar kuřecí | 1000 ml | 
| 200 ml 200 ml 33% smetany | Smetana kravská sladká 12% | 200 ml | 
| 50 g 50 g másla | Máslo kravské | 50 g | 
| (lze nahradit olejem nebo bezlaktózovým máslem) | Olej řepkový | |
| sůl | Sůl mořská |