Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Koprová omáčka s polentovými knedlíčky a vejci)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie13 531 kJ /
3 234 kcal
Bílkoviny64,96 g
– z toho živočišné bílkoviny40,21 g
– z toho rostlinné bílkoviny24,75 g
Tuky220,54 g
– nasycené136,54 g
– nenasycené74,94 g
–– mononenasycené65,88 g
–– polynenasycené9,06 g
––– omega 31,50 g
Vláknina12,05 g
Cholesterol 1,15 g
Sodík 788 mg
Sůl2,90 g
Sacharidy241,30 g
– cukry56,78 g
––– laktóza26,88 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
80 g 80 g másla Máslo kravské 80 g
80 g 80 g hladké mouky Mouka pšeničná hladká 80 g
500 ml 500 ml hovězího vývaru Vývar hovězí 500 ml
200 ml 200 ml smetany ke šlehání (nebo smetana na vaření) Smetana kravská sladká 30% 200 ml
sůl Sůl mořská
2-3 lžičky 2-3 lžičky cukru krupice Cukr bílý 12.5 g
svazek svazek čerstvého kopru Kopr nať čerstvý
150 g 150 g instantní polenty Polenta 150 g
400 ml 400 ml mléka Mléko kravské polotučné 1,5% 400 ml
80 g 80 g másla Máslo kravské 80 g
2 2 vejce Vejce slepičí 140 g
1 1 rohlík nebo housku Rohlík pšeničný bílý 43 g
špetka špetka soli Sůl mořská
vejce k podávání Vejce slepičí

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.