Nutriční hodnoty (Rizoto s Mazzarellou a nivou (gorgonzolou))
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 9 305 kJ / 2 224 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 71,83 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 36,83 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 35,00 g |
| Tuky | 33,50 g |
| – nasycené | 21,50 g |
| – nenasycené | 10,23 g |
| –– mononenasycené | 8,83 g |
| –– polynenasycené | 1,40 g |
| ––– omega 3 | 0,22 g |
| Vláknina | 9,50 g |
| Cholesterol | 133 mg |
| Sodík | 1,30 g |
| Sůl | 3,32 g |
| Sacharidy | 404,00 g |
| – cukry | 24,00 g |
| ––– laktóza | 3,72 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1/2 kg 1/2 kg rýže | Rýže bílá | 500 g |
| velká cibule | Cibule čerstvá | |
| bujón | Bujón hovězí | |
| 100 g 100 g Mozzarelly | Mozzarella kravská | 100 g |
| 50 g 50 g strouhané Nivy nebo Gorgonzoly | Niva 50% t. v s. | 50 g |
| olivový olej | Olej olivový | |
| Parmezán nebo Eidam | Parmezán |