Nutriční hodnoty (Polévka z červené řepy se ztraceným vejcem a slaninou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 6 147 kJ / 1 469 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 46,72 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 38,22 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 8,50 g |
Tuky | 115,34 g |
– nasycené | 48,48 g |
– nenasycené | 56,55 g |
–– mononenasycené | 47,40 g |
–– polynenasycené | 9,15 g |
––– omega 3 | 0,22 g |
Vláknina | 10,70 g |
Cholesterol | 1,11 g |
Sodík | 2,23 g |
Sůl | 5,34 g |
Sacharidy | 55,70 g |
– cukry | 35,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
500 g 500 g červené řepy | Červená řepa čerstvá | 500 g |
2 2 brambory | Brambor zimní | 100 g |
asi 10 10 cm kousek pórku | Pórek čerstvý | |
100 g 100 g uzené slaniny | Špek | 100 g |
4 4 vejce | Vejce slepičí | 280 g |
2 lžíce 2 lžíce octa | Ocet lihový | 30 ml |
pepř | Pepř černý | |
kmín | Kmín | |
sůl | Sůl mořská |