Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Polévka z červené řepy se ztraceným vejcem a slaninou)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie6 147 kJ /
1 469 kcal
Bílkoviny46,72 g
– z toho živočišné bílkoviny38,22 g
– z toho rostlinné bílkoviny8,50 g
Tuky115,34 g
– nasycené48,48 g
– nenasycené56,55 g
–– mononenasycené47,40 g
–– polynenasycené9,15 g
––– omega 30,22 g
Vláknina10,70 g
Cholesterol 1,11 g
Sodík 2,23 g
Sůl5,34 g
Sacharidy55,70 g
– cukry35,00 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
500 g 500 g červené řepy Červená řepa čerstvá 500 g
2 2 brambory Brambor zimní 100 g
asi 10 10 cm kousek pórku Pórek čerstvý
100 g 100 g uzené slaniny Špek 100 g
4 4 vejce Vejce slepičí 280 g
2 lžíce 2 lžíce octa Ocet lihový 30 ml
pepř Pepř černý
kmín Kmín
sůl Sůl mořská

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.