Nutriční hodnoty (Uzený jazyk opečený na česneku)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 1 515 kJ / 362 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 2,80 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,28 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 2,52 g |
| Tuky | 32,97 g |
| – nasycené | 21,28 g |
| – nenasycené | 11,28 g |
| –– mononenasycené | 10,40 g |
| –– polynenasycené | 0,88 g |
| ––– omega 3 | 0,12 g |
| Vláknina | 5,88 g |
| Cholesterol | 102 mg |
| Sodík | 9 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 12,92 g |
| – cukry | 1,16 g |
| ––– laktóza | 0,32 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| vařený uzený jazyk | Jazyk vepřový uzený | |
| 40 g 40 g másla | Máslo kravské | 40 g |
| trochu trochu drceného kmínu | Kmín mletý | |
| asi 6 stroužků 6 stroužků česneku (podle chuti i více) | Česnek čerstvý | 42 g |