Nutriční hodnoty (Zapečené ovoce)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 5 168 kJ / 1 235 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 9,99 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,14 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 9,85 g |
| Tuky | 74,79 g |
| – nasycené | 63,22 g |
| – nenasycené | 8,76 g |
| –– mononenasycené | 7,09 g |
| –– polynenasycené | 1,67 g |
| ––– omega 3 | 0,11 g |
| Vláknina | 24,88 g |
| Cholesterol | 51 mg |
| Sodík | 34 mg |
| Sůl | 0,08 g |
| Sacharidy | 118,08 g |
| – cukry | 113,08 g |
| ––– laktóza | 0,16 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 2 hrnky 2 hrnky drobného ovoce (maliny, rybíz, ostružiny...) | Jahody čerstvé | 500 g |
| 3 lžíce 3 lžíce rozinek | Rozinky | 45 g |
| šťáva z ½ citronu | Citrón čerstvý | |
| 1/3 hrnku 1/3 hrnku kokosu | Kokos strouhaný | 83.3333358168602 g |
| 2 lžíce 2 lžíce másla | Máslo kravské | 20 g |
| 3 lžíce 3 lžíce krystalového cukru | Cukr bílý | 45 g |
| jogurt | Jogurt kravský bílý 3,5% | |
| máslo a kokos na vymazání | Máslo kravské |