Nutriční hodnoty (Houbové ragú s pečivem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
| Energie | 3 138 kJ / 750 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 35,50 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 29,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 6,50 g |
| Tuky | 59,90 g |
| – nasycené | 15,91 g |
| – nenasycené | 31,35 g |
| –– mononenasycené | 25,54 g |
| –– polynenasycené | 5,81 g |
| ––– omega 3 | 0,26 g |
| Vláknina | 12,50 g |
| Cholesterol | 92 mg |
| Sodík | 1,74 g |
| Sůl | 4,00 g |
| Sacharidy | 11,00 g |
| – cukry | 2,00 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 250 g 250 g hlívy | Hlíva ústřičná syrová | 250 g |
| 200 g 200 g libového uzeného boku | Vepřový bok uzený | 200 g |
| 2 2 kávové lžičky paprikové pasty | Pasta papriková | |
| 1 1 polévková lžíce kečupu | Kečup sladký | |
| sůl | Sůl mořská | |
| pepř | Pepř černý | |
| drcený kmín | Kmín mletý | |
| olej | Olej řepkový | |
| škrob | Bramborový škrob |