Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Kuře pod peřinkou podle Mariána Labudy)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie9 712 kJ /
2 321 kcal
Bílkoviny96,11 g
– z toho živočišné bílkoviny81,18 g
– z toho rostlinné bílkoviny14,93 g
Tuky170,52 g
– nasycené42,28 g
– nenasycené93,24 g
–– mononenasycené74,25 g
–– polynenasycené18,99 g
––– omega 31,81 g
Vláknina13,10 g
Cholesterol 489 mg
Sodík 1,34 g
Sůl2,97 g
Sacharidy96,10 g
– cukry11,00 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1 1 kuře (nebo 4 stehna) Kuře
sůl Sůl mořská
sladká červená paprika (můžeme přidat i špetku špetku pálivé) Paprika červená sušená
1 lžíce 1 lžíce oleje na pekáček Olej řepkový 11 ml
500 g 500 g vepřového bůčku (nepříliš tučný) Vepřový bok 500 g
3 3 rohlíky Rohlík pšeničný bílý 129 g
1 1 cibule Cibule čerstvá 70 g
2-3 stroužky 2-3 stroužky česneku Česnek čerstvý 17.5 g
majoránka Majoránka sušená
pepř Pepř černý
sůl Sůl mořská
Vegeta (dnes Vegeta bez glutamátu nebo zcela vynecháme) Kořenící směs sypká
1 1 vajíčko Vejce slepičí 70 g
zelená petrželka Petržel nať čerstvá
případně trochu trochu oleje Olej řepkový

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.