Nutriční hodnoty (Těstoviny s třemi druhy rajčat)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
| Energie | 431 kJ / 103 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 3,09 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 3,09 g |
| Tuky | 0,56 g |
| – nasycené | 0,10 g |
| – nenasycené | 0,30 g |
| –– mononenasycené | 0,08 g |
| –– polynenasycené | 0,23 g |
| ––– omega 3 | 0,00 g |
| Vláknina | 5,96 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 20 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 19,20 g |
| – cukry | 12,78 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 250 g 250 g rajčat odrůdy Primora (to jsou ta tmavá na foto) | Rajče červené čerstvé | 250 g |
| 1 1 menší bílá cibule | Cibule čerstvá | |
| pár pár žlutých cherry rajčat | Rajčata cherry | |
| pár pár červených keříčkových rajčátek | Rajče červené čerstvé | |
| 2 stroužky 2 stroužky česneku (nemusí být) | Česnek čerstvý | 14 g |
| bylinky dle obliby - čerstvá bazalka a petrželka | Bazalka čerstvá | |
| sůl | Sůl mořská | |
| olivový olej | Olej olivový | |
| těstoviny - já použila bucatini (2 porce) | Těstoviny pšeničné |