Nutriční hodnoty (Těstoviny s třemi druhy rajčat)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
Energie | 431 kJ / 103 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 3,09 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 3,09 g |
Tuky | 0,56 g |
– nasycené | 0,10 g |
– nenasycené | 0,30 g |
–– mononenasycené | 0,08 g |
–– polynenasycené | 0,23 g |
––– omega 3 | 0,00 g |
Vláknina | 5,96 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 20 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 19,20 g |
– cukry | 12,78 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
250 g 250 g rajčat odrůdy Primora (to jsou ta tmavá na foto) | Rajče červené čerstvé | 250 g |
1 1 menší bílá cibule | Cibule čerstvá | |
pár pár žlutých cherry rajčat | Rajčata cherry | |
pár pár červených keříčkových rajčátek | Rajče červené čerstvé | |
2 stroužky 2 stroužky česneku (nemusí být) | Česnek čerstvý | 14 g |
bylinky dle obliby - čerstvá bazalka a petrželka | Bazalka čerstvá | |
sůl | Sůl mořská | |
olivový olej | Olej olivový | |
těstoviny - já použila bucatini (2 porce) | Těstoviny pšeničné |