Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Arabské pálivé brambory se šťovíkem)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie5 672 kJ /
1 356 kcal
Bílkoviny43,15 g
– z toho živočišné bílkoviny25,80 g
– z toho rostlinné bílkoviny17,35 g
Tuky66,14 g
– nasycené10,13 g
– nenasycené48,80 g
–– mononenasycené35,52 g
–– polynenasycené13,28 g
––– omega 33,76 g
Vláknina22,65 g
Cholesterol 541 mg
Sodík 626 mg
Sůl1,36 g
Sacharidy137,59 g
– cukry10,64 g
––– laktóza2,44 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
750 g 750 g brambor Brambor zimní 750 g
4 lžíce 4 lžíce oleje Olej řepkový 44 ml
5 stroužků 5 stroužků česneku Česnek čerstvý 35 g
1 lžička 1 lžička kmínu (podle arabského předpisu kmínu římského - kuminu) Kmín 5 g
1 1 červená zeleninová paprika Paprika bílá čerstvá
1/2 1/2 až 1 lžička pálivé papriky (nebo dle chuti) Paprika pálivá
sůl Sůl mořská
2 2 vařená vejce Vejce slepičí 140 g
2-3 lžíce 2-3 lžíce strouhaného sýra Sýr kravský tvrdý 30% 37.5 g
4 lžíce 4 lžíce nasekaného šťovíku (nebo šťavele) Šťovík listy čerstvé
rajčata na ozdobu Rajče červené čerstvé

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.