Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Levandulové sušenky I.)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 1

Energie8 943 kJ /
2 137 kcal
Bílkoviny38,27 g
– z toho živočišné bílkoviny9,52 g
– z toho rostlinné bílkoviny28,75 g
Tuky110,96 g
– nasycené66,42 g
– nenasycené40,10 g
–– mononenasycené34,50 g
–– polynenasycené5,60 g
––– omega 30,64 g
Vláknina7,50 g
Cholesterol 565 mg
Sodík 106 mg
Sůl0,21 g
Sacharidy242,66 g
– cukry71,96 g
––– laktóza0,96 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
120 g 120 g změklého másla Máslo kravské 120 g
250 g 250 g hladké mouky Mouka pšeničná hladká 250 g
60 g 60 g třtinového cukru (nebo kokosového) Cukr třtinový 60 g
1 1 vejce Vejce slepičí 70 g
2-3 2-3 čajové lžičky čerstvé levandule Levandule květ čerstvý
špetka špetka soli Sůl mořská

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.