Nutriční hodnoty (Levandulové sušenky I.)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
Energie | 8 943 kJ / 2 137 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 38,27 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 9,52 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 28,75 g |
Tuky | 110,96 g |
– nasycené | 66,42 g |
– nenasycené | 40,10 g |
–– mononenasycené | 34,50 g |
–– polynenasycené | 5,60 g |
––– omega 3 | 0,64 g |
Vláknina | 7,50 g |
Cholesterol | 565 mg |
Sodík | 106 mg |
Sůl | 0,21 g |
Sacharidy | 242,66 g |
– cukry | 71,96 g |
––– laktóza | 0,96 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
120 g 120 g změklého másla | Máslo kravské | 120 g |
250 g 250 g hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 250 g |
60 g 60 g třtinového cukru (nebo kokosového) | Cukr třtinový | 60 g |
1 1 vejce | Vejce slepičí | 70 g |
2-3 2-3 čajové lžičky čerstvé levandule | Levandule květ čerstvý | |
špetka špetka soli | Sůl mořská |